Saša MIljević/PIXSELL
Saša MIljević/PIXSELL

Banović: "Pokazali smo karakter, vjeru i zanje, završilo je tako da su svi gledatelji zadovoljni"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 08:05

Banović se vraća odgoju juniora Istre, dok se u ponedjeljak očekuje službena inauguracija novog trenera prvoligaša iz Pule.

Domaćem vd. trenera Sergeju Banoviću dvoboj s Osijekom ostat će u posebnom sjećanju. Njegova momčad pokazala je karakter, tri puta se vraćala i na koncu uzela taj vrijedan bod. A prije nego će predati uzde u ruke Davida Catala, Banović je ovako vidio utakmicu s Osijekom:

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Završilo je tako da su svi gledatelji zadovoljni. Bila mi je čast i zadovoljstvo raditi sa seniorima koji su pokazali izuzetan karakter, vjeru u sebe i znanje”, rekao je Banović dodavši kako se rijetko tko uspije vratiti iz ponora nakon što gubi 4-2.

“Nisam prestao vjerovati. Na koncu nam je malo nedostajalo za pobjedu. Četiri gola primili smo iz greška dok smo se mi mučili i zabijali individualnim akcijama i kvalitetom”, smatra Banović koji je rekao da je Istra promijenila tijek utakmice zamjenama, da su pokazali kako se igra nogomet jer su čak tri puta ušli doslovno s loptom u gol.

Banović se vraća odgoju juniora Istre 1961, dok se u ponedjeljak očekuje službena inauguracija novog trenera prvoligaša iz Pule. (al)



Tagovi

Istra 1961Sergej BanovićNK OsijekHrvatska nogometna ligaDavid Catalá

Ostale Vijesti