Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Germanijak doznaje: Prosinečki u Tirani pregovara s bivšim Zekićevim klubom!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 13:45

Donedavni trener Rudeša mogao bi na klupi naslijediti novog trenera Osijeka. No, još ništa nije dogovoreno

Tko će naslijediti Zorana Zekića u Partizaniju iz Tirane? Aktualni albanski prvak u potrazi je za novim trenerom, poznato je da klupski gazda nije želio pustiti Zekića u Osijek, ponudio mu je i novi ugovor, no, Zekićeva je želja prevladala i na kraju je ipak napustio Partizani. Međutim, tamo bi ga mogao nalijediti drugi hrvatski trener. Kako doznaje Germanijak prva želja kluba iz glavnog albanskog grada je - Robert Prosinečki.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama iz Albanije, Prosinečki se već nalazi u Tirani, razgovara s čelnicima Partizanija, što smo po sebi dovoljno govori da je donedavni trener Rudeša vrlo ozbiljna opcija. No, zasad ništa još nije dogovoreno, ne može se reći da je Prosinečki siguran nasljednik Zorana Zekića i da će povesti Partizani u nastavak sezone. Pregovori su, iako ozbiljni, tek započeli.

Inače, Prosinečki je napustio klupu Rudeša nakon sedam HNL kola, u kojima je njegova momčad osvojila tek jedan bod (0-0 protiv Istre), a nedavno ga se spominjalo kao kandidata za klupu turskog Samsunspora. No, čini se da je ova ponuda iz Tirane trenutno najkonkretnija i ako se dogovori s klubom, Prosinečki će postati Zekićev nasljednik kao trener 'Partizana'. Nekad je, onom beogradskom, zabijao eurogolove!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Robert ProsinečkiZoran ZekićPartizani

Ostale Vijesti