Sanjin Strukić / Pixsell
Sanjin Strukić / Pixsell

Germanijak doznaje: Potpuni napad Dinama, Jakirović na Rudeš s pet ofenzivaca!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.03.24. | 14:58

Utakmica Rudeša i Dinama u Kranjčevićevoj počinje u 17.10 sati, a prijenos je na Max Sport 1 kanalu

Napad od prve minute, to je Dinamova taktika za utakmicu Rudešom (17.10 sati)! Nema kalkuliranja, nema previše razmišljanja, Modri love priključak za Rijekom i Hajdukom, traže i otpust grijeha nakon teškog poraza u Solunu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako doznajemo, Sergej Jakirović odlučio je povući radikalan potez, utakmicu će početi s čak petoricom ofenzivnih igrača. Među njima i dvije 'desetke', Martin Baturina i Gabriel Vidović, što je dosad uistinu bio rijedak eksperiment. Dinamo bi trebao krenuti u sastavu: Nevistić - Pierre-Gabriel, Živković, Theophile, Perković - Mišić - Kaneko, Baturina, Vidović, Hoxha - Petković.

Službeni zapisnik potvrdio je našu informaciju, a za koga su se odlučili treneri Davor Mladina i već spomenuti Sergej Jakirović pogledajte ispod.


U odnosu na najavljenu 11-oricu, domaćin u veznom redu ima Srbljinovića, a ne Pasaričeka, što znači da se Mladina odlučio za tvrđu, čvršću varijantu i duge lopte.

Rudeš (4-2-3-1): Marković – Krušlin, Mrčela, Pavlović, Karačić – Vukmanović, Srbljinović – Mašala, Ćorić, Latković – Špeljak.

Utakmica Rudeša i Dinama u Kranjčevićevoj počinje u 17.10 sati (Max Sport 1). Glavni sudac je Ante Čulina (Zagreb), pomoćnici Anto Marić (Zagreb) i Dominik Benković (Zaprešić). VAR sudac je Ivan Matić (Osijek), a AVAR Kristijan Novosel (Valpovo). (T.N.)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLGNK DinamoDinamo ZagrebNK RudešRudeš

Ostale Vijesti