Kustosija Official
Kustosija Official

Germanijak doznaje: Mikayil Faye je novi igrač Barcelone, ugovor je potpisan, a uskoro slijedi i njegova prezentacija!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 18:36

Faye je već neko vrijeme u Španjolskoj, a dok čeka službeno predstavljanje mu se sređuje vizu za Miami gdje će se ići na pripreme s prvom momčadi.

Sapunica oko Mikayila Fayea, Kustošije i Barcelone stigla je do svojeg posljednje epizode. Prema informacijama Germanijaka, Faye je potpisao ugovor te se on se već sada vodi kao novi igrač Barcelone!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Talentirani Senegalac je ostvario transfer koji djeluje pomalo nadrealno. Na stranu sa svim njegovim kvalitetama i potencijalom, ali preći iz pretposljednje momčadi 1. NL u Barcelonu je zaista nevjerojatno! Svoju prvu seniorsku utakmicu za Kustošiju odigrao početkom ožujka, a tri i pol mjeseca kasnije Faye je potpisao višegodišnji ugovor s Barcelonom koja će za njega platiti više od pet milijuna eura uz određene bonuse. Nepotrebno je naglašavati da je to najveći transfer u povijesti 1. NL, a nakon što su na sličan način dogovorili transfer Arauja iz tadašnjeg urugvajskog drugoligaša Boston Rivera, u Barceloni su očito postali skloniji 'ovakvim' transferima koji se na prvu (a i na drugu i na treću) čine nemogućima.

Germanijak doznaje kako u Barceloni spremaju posebnu prezentaciju za Fayea te da u klubu smatraju kako on zaslužuje posebno predstavljanje navijačima i predstavnicima medija. Još uvijek nije poznato kad će se odraditi službeno predstavljanje, baš kao ni kad će Barcelona na svojim službenim stranicama potvrditi transfer, ali ono što je najvažnije je da je Faye potpisao i da će ovaj nadareni 18-godišnjak svoj nogometni put nastaviti u jednom od najvećih svjetskih klubova!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mikayil FayeBarcelonaLjetni prijelazni rok 2023KustošijaLa LigaPrva nogometna liga

Ostale Vijesti