Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Germanijak doznaje: Dinamo potpisao ponajvećeg talenta svoje škole

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 08:32

Mladi Tomislav Duvnjak prije nekoliko dana proglašen je najboljim igračem Kupa Prijateljstva

Ponajveći talent maksimirske škole nogometa Tomislav Duvnjak ostaje član Dinama sljedeće tri godine. Nakon "povuci - potegni" situacije, Duvnjak i Dinamo dogovorili su sve uvjete profesionalnog ugovora koji će ga vezati uz hrvatskog prvaka do 2024. godine.

18-godišnji zadnji vezni koji je više od desetljeća član Dinama, u veljači je postao punoljetan te je kao takav postao izuzetno zanimljiv na nogometnom tržištu s obzirom na to da ga se moglo dobiti praktički besplatno (uz simboličnu naknadu za razvoj). Međutim, želja obitelji je bila da Tomislav nastavi svoj put u Dinamu te su krenuli razgovori oko potpisa novog ugovora.

Očito je okidač bio nedavni turnir "Kup Prijateljstva" u Zlatiboru, najveći juniorski turnir u ovom dijelu Europe u kojem je Dinamo poražen u finalu od Crvene Zvezde, ali je Duvnjak izabran za igrača turnira. Shvatili su u Maksimiru da nema smisla odugovlačiti oko potpisa te su brzo ispeglani svi uvjeti pa je Tomislav Duvnjak potpisao ugovor na tri godine. Očekuje se da nastavi u B momčadi Dinama te da se postupno uključuje u rad prve momčadi.


Tagovi

Tomislav DuvnjakDinamo Zagreb

Ostale Vijesti