Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Germanijak doznaje: Bivši trener Hajduka stigao u Grčku, preuzima klupu otočkog prvoligaša!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.10.22. | 16:52

Valdas Dambrauskas stigao je na Kretu i od sutra bi trebao postati trenerom OFI-ja. S klubom je već postigao usmeni dogovor, u utorak će biti službeno predstavljen

Nije dugo Valdas Dambrauskas bio bez posla. Nakon što je smijenjen u Hajduku, litavski stručnjak spominjao se u kontekstu nekoliko klubova i litavske reprezentacije, ali, kao što je Germanijak najavio već neki dan, karijeru će nastaviti u Grčkoj. Prema našim informacijama Dambrauskas je, sa svojim pomoćnikom Mariusom Skinderisom prije sat-dva sletio na Kretu, tamo ga čekaju završni dogovori s OFI-jem, trenutno dvanaestoplasiranom momčadi grčke Superlige. OFI ima samo pet bodova i veće je pet utakmica bez prvenstvene pobjede, ispao je iz Kupa od drugoligaša Kifisije te je trener Nikolaos Nioplias postao bivši. Dambrauskas je od prvog dana slovio kao prvi izbor, a današnjim dolaskom na Kretu i potvrdio je taj status.

Dambrauskas je. navodno, već sve dogovorio s OFI-jem. preostalo je još usmeni dogovor pretočiti u službeni ugovor, ne bude li nekih problema, u utorak će ga klub službeno predstaviti. Večerrs bi, pak, trebao uživo svjedočiti utakmici OFI-ja i Lamije, upoznati se s igračima i kluspkim čelnicima. Podsjetimo, Dambrauskas je s Hajdukom osvojio Kup, ali nije najbolje krenuo u sezonu i nakon remija u Šibeniku (1:1) dobio je otkaz na Poljudu. Prije Hajduka vodio je Ekranas, Žalgiris, RFS; Goricu i Ludogorec. (T.N.)



Tagovi

Valdas DambrauskasOFI Kretagrčka nogometna ligaHajduk

Ostale Vijesti