Galliani: Zvao sam Ibru i poslao mu ponudu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.12.19. | 14:53

Dva stara lica, Galliani i Berlusconi, kuhaju senzaciju na Čizmi.

Ta izjava nije izazvala previše pažnje u talijanskim medijima, malo tko je ozbiljno shvatio ono što je don Silvio rekao, međutim Adriano Galliani danas je "podgrijao" priču izjavivši "kako se predsjednik nije šalio te kako je Monza doista poslala službenu ponudu Minu Raioli".

Berlusconi je nedavno kupio Monzu i postavio svog najboljeg suradnika za generalnog direktora, a ovaj obećao kako će klub kroz dvije godine igrati u Serie A. I obećanje je naveliko počeo ispunjavati. Monza je trenutno uvjerljivo prva u jednoj od tri grupe Serie C, ima samo poraz i nitko je neće zaustaviti na putu do drugog ranga talijanskog nogometa...

"Nakon što mi je Berlusconi amenovao, poslao sam ponudu Raioli", rekao je Galliani za Coriere della Sera pa nastavio: "Što je rekao Mino? Predložio mi je izravan razgovor s Ibrom i da mu iznesem naš prijedlog u četiri oka. To sam i učinio. Naša ponuda glasi: ugovor na dvije i pol godine. Rekao sam Zlatanu: Dođi kod nas, u Serie C ćeš biti samo šest mjeseci. Već sljedeće sezone igrat ćeš Serie B pa se vraćamo u Serie A".    

Zlatan Ibrahimović je slobodan agent otkad je napustio LA Galaxy. Na njegovu adresu već je stiglo mnogo ponuda, a prije nekoliko dana moglo se čuti kako je odbio nekoliko iz Premier lige, jer se već odlučio vratiti na San Siro. Bologna je otpala, Napoli i Roma, navodno, još nisu odustali, međutim sve osim njegovog skorog potpisa za Milan predstavljalo bi veliko iznenađenje.

Od zvučnijih imena za Monzu igra nekadašnji stoper Parme i Milana Gabriel Palleta.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

NogometSerie BSerie ASerie CMonzaZlatan IbrahimovićAdriano Galliani

Ostale Vijesti