REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

FOTO/VIDEO Ramosa dočekale tisuće navijača, on zaplakao pa poručio: "Želim biti kao Rakitić"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 15:56

Zahvalio se i navijačima, iako nisu svi bili oduševljeni njegovim povratkom

Pet naslova prvaka Španjolske, četiri Lige prvaka, dva Eura i Svjetsko prvenstvo u dresu Seville. Ili imenom i prezimenom - Sergio Ramos. Jedan od najboljih braniča na svijetu vratio se u klub u kojemu je sve počelo, vratio se među svoje Andalužane, a koliko mu to znači, nije mogao sakriti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

"Za mene je ovo nezaboravan dan, san mi se ostvario", rekao je Ramos na početku svog govora pred navijačima koji su ga dočekali na povratku u Sevillu. Iako je imao izdašniju ponudu saudijskog Al-Ittihada Ramos se odlučio vratiti u klub u kojem je počeo karijeru, a koji se nakon četiri kola nove sezone u La Ligi nalazi na dnu ljestvice.

"Vraćam se kući nakon 18 godina. Želim iskoristiti ovu priliku da zahvalim predsjedniku, sportskom direktoru, potpredsjedniku, svima vama, navijačima na davanju prilike da se vratim kući. Svi ste mi omogućili da ovo ponovim. Mene pokreću emocije. Moram vjerovati u projekt. Zatvorio sam krug u Parizu i novi započinjem u Sevilli."

U publici su bili i njegov prijatelj Javi Navas (37) te Ivan Rakitić (35), budući suigrači.

"Nadam se da ću biti kao Rakitić, koji se vratio i kao kapetan podigao trofej", rekao je Ramos.

Ramos je bio upitan i bi li izveo jedanaesterac na Santiago Bernabeu.

"Morat ću o tome pričati s Ivanom (Rakitićem) da to dogovorimo. Ali volim izazove. Uvijek želim postići gol", odgovorio je.

Zahvalio se i navijačima, iako nisu svi bili oduševljeni njegovim povratkom.

"Otkako sam stigao, primijetio sam veliku naklonost navijača i želim im se na tome zahvaliti. Ispričao sam se za pogrešne geste, mladost vas tjera na pogreške. Nadam se da mi možete oprostiti, sada svi dolazimo braniti ovaj štit. Nadam se da ću onima koji mi zamjeraju promijeniti mišljenje učinkom i golovima. Svi smo na istom brodu", zaključio je Sergio Ramos.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.





Tagovi

Sergio RamosSevillaIvan Rakitić

Ostale Vijesti