Foto: Barcelona Official
Foto: Barcelona Official

FOTO Yamal produljio s Barcelonom, otkupna klauzula – milijardu eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.10.23. | 14:29

Svi zainteresirani – slobodno navalite.

Na svojoj službenoj stranici Barcelona je objavila kako su potpisali novi ugovor s 'wunderkindom' Lamineom Yamalom do 30. lipnja 2026. godine. U novi ugovor ubačena je i otkupna klauzula pa tako svi oni klubovi koji žele pregovarati s Yamalom, a da se prethodno ne konzultiraju s Barcelonom, će za tu 'privilegiju' morati izdvojiti milijardu eura!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Yamal je prošlog tjedna 'zakuhao' minimalnu pobjedu Barcelone protiv Seville budući da ja baš nakon njegovog dodavanja glavom Sergio Ramos u 74. minuti zabio autogol zbog kojeg su bodovi ostali u Kataloniji.

Isto tako prošlog je mjeseca Lamine Yamal završio na naslovnicama brojnih svjetskih medija budući da je u ogledu protiv Gruzije (7-1) sa 16 godina i 57 dana postao najmlađi debitant i strijelac u povijesti Crvene furije.

A kako je najmlađi debitant u povijesti reprezentacije, Yamal je isto tako i najmlađi debitant u povijesti Barcelone. Imao je samo 15 godina, devet mjeseci i 16 dana kad je 29. travnja ove godine zaigrao u utakmici protiv Betisa.

Trener Xavi sve više na Yamala gleda kao startera, a ove sezone je ovaj nevjerojatno talentirani mladić igrao u svim utakmicama za Barcelonu u La Ligi. Zanimljivo, iako ja za A reprezentaciju zabio, njegov prvijenac u dresu Blaugrane se i dalje čeka… No, sigurni smo, neće to biti slučaj još dugo…

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lamine YamalBarcelonaugovorPrimera

Ostale Vijesti