REUTERS/Thilo Schmuelgen
REUTERS/Thilo Schmuelgen

FOTO Umjetna inteligencija predvidjela osvajače Lige prvaka do 2103. godine, jedna ‘kanta’ dolazi – u Zagreb!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 08:52

Real Madrid ostat će najtrofejniji klub u natjecanju, a zanimljivo je kako među osvajaćima nema Arsenala i BVB-a te kako podosta osvajača dolazi iz klubova izvan Liga petice...

AI, odnosno umjetna inteligencija, dala je svoj sud tko će osvojiti Ligu prvaka u narednih 80 godina.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ove sezone, njihova je predikcija da će do kraja otići Barcelona, što bi svim onima koji su uvjereni u ispravnost odluke AI-a moglo donijeti dobru zaradu. Barcelona ove srijede gostuje kod PSG-a na Parku Prinčeva, dok ih onda sljedećeg tjedna očekuje uzvrat na Montjuïcu.

Iako nema previše onih koji su spremni svoje žetone staviti kraj Barceloninog imena, kad se pogleda što se sve predviđa za godine koje dolaze, ova najaktualnija oklada još djeluje kao – zicer!

Tottenhamu se predviđa ‘kanta’ 2034., sezonu kasnije Ligu prvaka osvojit će Sporting, dok 2042. na red stižu Mendesovi Vukovi – Wolverhampton!

Ali, i dalje to nije ništa. U sezoni 55./56. Ligu prvaka osvojit će Malmö, sezonu kasnije Ferencvaros, a ‘najluđe’ razdoblje bit će između 85.-87. kad će Ligu prvaka redom osvojiti Alaves, Sheriff i Brentford.

Od klubova iz regije, Dinamo je jedini koji će osvojiti Ligu prvaka. Njihova ‘godina gospodnja’ je 2102., a iako većina koji čitaju ovaj tekst to neće dočekati, navijači kluba sigurno bi potpisali takav rasplet. Dakle, 'kanta' će se jednog dana dignuti u Zagrebu, s tim da će se do 'uhatog trofeja' promijeniti izgraditi još nekoliko stadiona. Ako izgradnja novog krene uskoro te nogometaši Dinama za koju godinu na njemu počnu igrati, vjerojatno će u 70 godina dobiti još jedan novi...

Tko će sve po AI-u osvojiti Ligu prvaka pogledajte u nastavku:

(G)


Tagovi

Liga prvakaDinamo Zagreb

Ostale Vijesti