REUTERS/Yiannis Kourtoglou
REUTERS/Yiannis Kourtoglou

FOTO Livaja, Pašalić, Milić i Cipetić donirali bivšem klubu 265 kompleta dresova za sve natjecateljske kategorije!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.10.23. | 16:26

Iz kluba koji će uskoro proslaviti svoj 100. rođendan su poručili kako će ih “vječno isticati kao naš ponos i putokaz za svu djecu iz naše škole nogometa”

Hrvatski niželigaš GOŠK Kaštela na društvenim se mrežama zahvalio svojim nekadašnjim igračima i danas poznatim nogometašima na donaciji od 265 kompleta dresova za sve natjecateljske kategorije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Riječ je o Marku Livaji, Mariju Pašaliću, Antoniju Miliću i Branimiru Cipetiću, današnjim članovima Hajduka, Atalante, Lecha i Kisvarde. Spomenuta četvroka je nekoć igrala za GOŠK, a da nisu zaboravili na svoj nekadašnji klub pokazali su prekrasnom gestom i donacijom.

Iz GOŠKA su se četvorici sjajnih nogometaša zahvalili objavom na društvenim mrežama, a njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

“Ponosni smo i čast nam je objaviti ovu fotografiju kao znak zahvale za veliko djelo velikih igrača koji su svoje prve nogometne korake napravili upravo u našem klubu! Mario Pašalić, Marko Livaja, Antonio Milić i Branimir Cipetić donirali su klubu 265 kompleta dresova za sve natjecateljske kategorije od mlađih pionira do seniora kao poklon klubu za nadolazeći jubilej u 2024. godini, kada će naš klub proslaviti 100 godina postojanja! Mario, Marko, Antonio i Branimire, još jednom veliko hvala, ponosni smo što ste nekad bili dio našeg kluba i što vašim djelima pokazujete da ga nikad niste zaboravili, a mi ćemo vas vječno isticati kao naš ponos i putokaz za svu djecu iz naše škole nogometa”, piše u objavi na društvenim mrežama.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Marko LivajaMario PašalićBranimir CipetićBranimir CipetićAntonio Milić

Ostale Vijesti