REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

FOTO Klopp 'podivljao'! Navijač utrčao na travnjak i ozlijedio Robertsona

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.03.23. | 21:07

Klopp je 'poludio' na taj potez navijača i počeo urlati na njega dok su ga redari vodili s terena.

U najvećem derbiju engleskog nogometa Liverpool je na svom Anfieldu svladao Manchester United s nestvarnih 7:0 (1:0) u susretu 26. kola Premier lige. Nakon izjednačenog prvog poluvremena ključni trenutak se dogodio u 43. minuti kada je Gakpo pogodio za 1:0. Početkom nastavka Nunez je u 47. minuti povisio na 2:0 nakon čega se United morao potpuno otvoriti što su brzonogi napadači domaćih iskoristili da iz protunapada do vrha napune mrežu gostiju. Na 3:0 je svojim drugim golom povisio Gakpo u 50. minuti, za 4:0 pogodio je Salah u 66., za 5:0 je strijelac svojim drugim golom bio Nunez u 75. minuti, da bi Salah također postao dvostruki strijelac u 83. minuti, a konačni rezultat postavio je Firmino u 87. minuti.

Ovime je izjednačen najteži prvenstveni poraz Manchester Uniteda u klupskoj povijesti, 1931. godine izgubio je od Wolverhampton Wanderersa također sa 7:0.

Koliko je ova pobjeda značila Liverpoolu i njegovim igračima pokazala je i scena s kraja utakmice kada je jedan navijač utrčao u travnjak kako bi slavio s igračima pa usput nespretno uklizao Andyju Robertsonu i srušio ga na travnjak. Klopp je 'poludio' na taj potez navijača i počeo urlati na njega dok su ga redari vodili s terena.

Ovom pobjedom Liverpool je stigao na peto mjesto ljestvice sa 42 boda, jednim više od šestog Newcastlea, dok je United ostao treći sa 49 bodova, 14 manje od vodećeg Arsenala, a devet manje od drugog Manchester Cityja. (eg/hina)



Tagovi

engleski navijačiLiverpoolJurgen Klopp

Ostale Vijesti