Fiorentina na krilima Riberyja slavila u Milanu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.09.19. | 22:40

Viole su sjajnom predstavom potpuno nadigrali Rossonere.

U derbiju dana Fiorentina je na San Siru pobijedila Milan rezultatom 1:3.

Gosti su se od samog početka susreta postavili kao momčad koja više želi pobjedu. U 13. minuti Franck Ribery sjajno je prošao kroz obranu domaćih, no njegov udarac brani golman Milana, ali na odbijenu loptu nalijeće Chiesa, kojeg ruši Bennacer, a sudac Giacomelli pokazuje na bijelu točku, koju sigurno realizira Pulgar za 0:1.

 

 

Chiesa je u 28. minuti postigao gol za 0:2, no sudac ga poništava zbog očiglednog zaleđa.

Na početku drugog poluvremena, točnije u 53. minuti Musacchio na sredini terena ružno starta na Riberyja te mu sudac pokazuje direktan put ka svlačionici.

 

 

Gosti su nakon isključenja potpuno zavladali terenom tražeći drugi pogodak, koji je došao u 66. minuti kad je Castrovilli matirao Donnarummu.

 

 

U 70. minuti Fiorentina je iz kaznenog udarca bila u prilici totalno dotući Milan, no Chiesa je loše.

 

 

Međutim, u 78. minuti Fiorentina dolazi do trećeg gola, stari lisac Franck Ribery pokazao je na San Siru malo svoje magije i matirao domaćeg vratara.

 

 

U 80. minuti Milan uspijeva zabiti počasni gol, mladi Portugalac Rafael Leao pokazao je zašto su Rossoneri za njega platili Lilleu 25 milijuna eura.

 

 

Cagliari je na svom terenu remizirao protiv Verone rezultatom 1:1. Joao Pedro je u 29. minuti doveo domaćine u vodstvo 1:0.

 

 

Konačnih 1:1 postavio je faraoni nakon komične pogreške braniča Piscane.

 

 

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Federico ChiesaFranck Ribery

Ostale Vijesti