Josip Regović/Pixsell
Josip Regović/Pixsell

Feyenoord priprema službenu ponudu za Ivanušeca: "Dinamo je upoznat s interesom"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.07.23. | 08:14

Dinamovac bi mogao preseliti s Maksimira na De Kuip

Feyenoord je zagrizao za Luku Ivanušeca. Odluke o tome donesene su ovaj tjedan, a klub priprema službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca koja bi uskoro trebala pristići na Dinamovu adresu. Feyenoord će uskoro dati službenu ponudu za Luku Ivanušeca , javlja 1908.nl. Momčad iz Rotterdama radi punom parom da 24-godišnjak iz zagrebačkog Dinama zauzme upražnjeno mjesto lijevog krila u momčadi. Transfermarkt tržišnu vrijednost Ivanušeca procjenjuje na dvanaest milijuna eura, no prema 1908.nl Hrvat ne mora koštati toliko.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Dinamo Zagreb već je tjednima upoznat s interesom Feyenoorda za Ivanušeca. Ostaje za vidjeti koliko će predsjednik Mirko Barišić biti fleksibilan u procesu pregovora kada se Feyenoord službeno javi", piše 1908.nl. Momčad iz Rotterdama nikad nije platila više od sedam milijuna eura za igrača. Hrvat bi tako, u svakom slučaju, mogao postati najskuplji igrač Feyenoorda ikada.

Ivanušec je u Rotterdamu postao opcija zanimljivija nakon ovotjedne vijesti o Sebastianu Szymańskom iz moskovskog Dinama, za kojega se bori Fenerbahce. Posljednjih tjedana Feyenoord je istraživao mogućnost angažiranja Farèsa Chaïbija, no Toulouseovo lijevo krilo pokazalo se preskupim. Rotterdammeri planiraju dobiti dva nova pojačanja na lijevom boku. Napadač LASK-a Keito Nakamura i dalje je u slici, a opcija je i Oussama Idrissi. 



Tagovi

Luka IvanušecFeyenoordDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti