Fenjeraš Dijon senzacionalno pobijedio PSG (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.11.19. | 22:42

Domaćini su preokrenuli rezultat za bijeg sa dna ljestvice.

Odigrana je prva utakmica 12. kola francuske Ligue 1 u kojoj je fenjeraš Dijon pobjedom 2:1 iznenadio favorizirani PSG.

U prvom poluvremenu smo gledali izjednačenu utakmicu, u kojem su gosti imali više loptu u posjedu, no prilika je bilo po par s jedne i s druge strane.

PSG je u 19. minuti prvi pronašao put do mreže domaćina. Ponovno je Di Marija bio u ulozi favorita, a sjajni Mbappe egzekutor.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/plKj" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Nakon pogotka gostu su držali loptu, no domaćini su zatvorili put do svog gola. Tražili su igrači Dijona kazneni udarac u 37. minuti, no VAR je odlučio da ništa od toga. Kad se pomislilo da će se na odmor otići s minimalnom prednošću PSG-a, u šestoj minuti sučeve nadoknade prvog dijela ukazao se Chouiar, koji je pospremio odbijanac za 1:1.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/7BP4" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Dijon na najbolji način otvara drugo poluvrijeme i već nakon dvije minute dolazi do gola za 2:1. Sjajnu solo akciju odradio je Cadiz, primio je loptu iz auta te promiješao gotovo cijelu obranu i matirao Navasa za preokret domaćina.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/rlgp" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Nakon pogotka utakmica se potpuno otvorila. Rerdale su se prilike ispred domaćeg gola, Icardi je propustio par fenomenalnih prilika, a najbliže je bio u 64. minuti kada pogađa gredu. Pokušavao je PSG preko di Marije, Cavanija, a Paredews u 70. minuti također pogađa okvir gola. Domaćin se branio i opasno prijetio iz kontra napada, no rezultat se nije mijenjao te je sa sučevim zviždukom moglo početi veliko slavlje Dijona.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Angel Di MariaKylian MbappéMauro Icardi

Ostale Vijesti