Fantastičnim golom Liendla otvorena 2. Bundesliga (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.08.14. | 08:49

Utakmicom između Fortune Düsseldorf i Eintrachta iz Braunschweiga otvorena je nova sezona u drugoj njemačkoj ligi. Uzbudljiva utakmica završila je 2:2, a ostat će zapamćena i po fantastičnom golu Austrijanca Michaela Liendla kojim je i otvorena nova sezona na njemačkim drugoligaškim travnjacima.

Igrala se 34. minuta kada je Liendl primio loptu na oko 25 metara s desne strane. Namjestio se na udarac, opalio lijevom nogom i pogodio suprotne rašlje nemoćnog vratara Gikiewicza. Domaćini su tako došli u vodstvo, a Liendl na sjajan način otvorio sezonu.

No, gosti nisu željeli biti samo gledatelji u ovom susretu. U 60. minuti se Reichel najbolje snašao nakon jednog ubacivanja te izjednačio na 1:1. Do novog vodstva Fortuna dolazi 5 minuta kasnije kada Benschop pogotkom završava odličan kontranapad, a konačnih 2:2 postavlja Nielsen 6 minuta prije kraja utakmice.

Danas su na rasporedu još tri utakmice 2. Bundeslige: Leipzig – Aalen, Bochum – Greuther Fürth i St. Pauli – Ingolstadt. Ostale utakmice igraju se u nedjelju, a derbi kola između Kaiserslauterna i 1860 Münchena na rasporedu je u ponedjeljak.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Fortuna DusseldorfEintracht Braunschweig

Ostale Vijesti