Eros Grezda napustio Osijekovog suparnika i pojačao novi Zekićev klub

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 16:34

Albanca sudbina nije spojila s Osijekom, ali je sa Zoranom Zekićem.

Nogometaši Osijeka svoj europski put započet će 27. srpnja na Pampasu protiv mađarskog ZTE-a, a uzvrat se igra tjedan dana kasnije u Zalaegerszegu. Dobra vijest za momčad Stjepana Tomasa je odlazak Erosa Grezde iz mađarskog prvoligaša. Grezda je, podsjetimo, u ZTE drugi put stigao u veljači ove godine nakon što je raskinuo ugovor s turskom Manisom. Prije toga igrao je za hrvatske prvoligaše Lokomotivu, Osijek i Šibenik, a upravo je iz Osijeka ostvario najveći transfer u životu prešavši u slavne Rangerse iz Glasgowa. No, nije se dugo zadržao u najvećem škotskom gradu, za godinu i pol vratio se u Grad na Dravi, no Grezda više nije bio igrač kao prethodnih godina kada je njegov transfer dosegnuo čak dva milijuna eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mučio se Grezda u Osijeku, u ZTE-u, u Šibeniku pa Manisi prije nego što je drugi put stigao u mađarski klub, ovaj put kao slobodni igrač. U osam nastupa za ZTE prošlog proljeća zabio je gol, a sada je kao slobodni igrač prešao u FK Partizani, albanskog prvaka kojeg je nedavno preuzeo Zoran Zekić, trener koji je Grezdu vodio u njegovim najboljim danima u Osijeku kada se bivši albanski reprezentativac i izborio za transfer u Glasgow.

Grezda je s Partizanijem, javljaju Sportske novosti, potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produljenja ugovora na još godinu. Grezda u Partizani stiže kao slobodni igrač.

Taj transfer je svakako dobra vijest za Osijek koji se neće morati suočiti sa svojim bivšim napadačem, ali i za Zekića koji je dobio pouzdano prvoligaško ime u svojem napadu. (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PartizaniEros GrezdaNK OsijekOsijekKonferencijska ligaZoran Zekić

Ostale Vijesti