NK Osijek
NK Osijek

Osijek potpisao desnog beka iz Brazila, Kolić na posudbu u Posušje!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 24.06.23. | 13:11

Renan Guedes potpisao je ugovor na tri godine

Osijek je u subotu i formalno zgotovio transfer Renana Guedesa (25) iz moldavskog prvaka Šerifa! Desni branič karijeru je počeo u brazilskom Corinthiansu, u mlađim uzrastima igrao je za Atletico Mineiro a u siječnju 2022. godine stigao je u Šerif.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)


U dresu prvaka Moldove zabilježio je 43 nastupa a iskustvo je stekao i u 14 utakmica koje je igrao za Šerif u europskim natjecanjima.

“Zadovoljan sam što sam u Osijeku, kada se otvorila mogućnost nisam puno dvojio. Svi znamo kvalitetu hrvatskog nogometa, a kada mi se ukazala prilika za doći u jedan od najboljih klubova lige vidio sam to kao priliku koju moram iskoristiti. Mislim da je za mene ovo veliki korak u karijeri i siguran sam da mogu dodatno napredovati i pomoći klubu da ostvari svoje ambicije. Već sam radio s trenerom Stjepanom Tomasom i njegovim stožerom u Sheriffu, mislim da će mi to pomoći u prilagodbi i da mogu ponoviti igre kakve je u Osijeku pružao moj sunarodnjak Igor Silva”, rekao je Guedes za klupske stranice.

Osim dolaska Guedesa koji je potpisao ugovor na tri godine, Pampas je, barem privremeno, napustio vratar Franko Kolić s obzirom na to da je Osijek dogovorio posudbu s Posušjem.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekSheriffLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti