Eriksen spakirao kovčege za Milano, imat će monstruoznu plaću

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.01.20. | 17:37

Evo koliko će Tottenham zaraditi.

Jedna od najintrigantnijih transfer priča ove zime bliži se svom kraju. Iako ona seže još od ljetos, te su joj kumovale raznorazne unutarklupske sapunice u Tottenhamu, čini se da je na pomolu razrješenje ''Eriksenovog pitanja''.

Interovi navijači u iščekivanju su nekolicine dokazanih zvijezda. Osim danskog veznjaka, na rubu oblačenja crno-plavog dresa su i Olivier Giroud, Ashley Young i Leonardo Spinazzola. Ipak, Christian Eriksen je u centru pozornosti, a iz Milana su danas digli ponudu sa 10 milijuna na 15, no Spursi i dalje zahtijevaju okruglih 20.

No, najnovije informacije odaju kako je postignut dogovor, te da su se dva kluba našla na iznosu od 18 milijuna. Istovremeno, Eriksenov menadžer je sletio u Milano na finaliziranje zadnjih detalja oko transfera. Sâm igrač već se sprema na novo poglavlje u karijeri.

Dobit će ugovor do 2024., a plaća će mu biti enormnih devet milijuna eura godišnje, koja s bonusima može narasti i do deset. Dobar dio novaca za tu namjenu trebao bi doći od prodaje centralnog veznjaka Mattiasa Vecina, za kojeg je planirano utržiti 20 milijuna eura. Zainteresirani su Lazio, Everton, Sevilla i Fiorentina.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Christian Eriksen has agreed to join Inter Milan in January and official talks have started between the two clubs, per  <a href="https://twitter.com/FabrizioRomano?ref_src=twsrc%5Etfw">@FabrizioRomano</a> <a href="https://t.co/jaLDWviIMz">pic.twitter.com/jaLDWviIMz</a></p>&mdash; B/R Football (@brfootball) <a href="https://twitter.com/brfootball/status/1217211031610630145?ref_src=twsrc%5Etfw">January 14, 2020</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Christian EriksenInterTottenhamtransferiOlivier GiroudAshley YoungLeonardo SpinazzolaLazioEvertonSevillaFiorentinaMattias Vecino

Ostale Vijesti