REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Englezi tvrde: Dejan Lovren se vraća u Premier ligu?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.03.22. | 08:18

I dalje može igrati na najvišoj razini tvrde.

Početkom tjedna došla je vijest kako stranci koji igraju u ruskoj Premier ligi imaju pravo raskinuti ugovor s postojećim poslodavcem i potpisati za novi klub. Samim time otvorila se mogućnost i da hrvatski klubovi dovedu naše 'Ruse'. O tome je pričao i Željko Kopić na Dinamovoj konferenciji za medije pred derbi. Bilo bi lijepo vidjeti Nikolu Moru, Filipa Uremovića i Tina Jedvaja ponovno u HNL-u.

Ne i Dejana Lovrena, čini se, jer bi se hrvatski stoper trebao vratiti u Premier ligu, javlja Football Insider! U svojim redovima volio bi ga vidjeti West Ham.

"Lovren bi bio rotacijski igrač, spreman je i prije svega besplatan. Lovrenovo dovođenje ima smisla. West Hamu treba popuna u obrambenim redovima", govori bivši vratar Paddy Kenny.

Podsjetimo, Djean Lovren Dinamo je napustio 2010. i prešao u Lyon u kojem se zadržao tri i pol godine prije nego što je prvi put stigao na Otok. Nakon jedne sezone u Southamptonu pojačao je Liverpool s kojim je osvojio Ligu prvaka i prvenstvo Engleske, a na ljeto 2020. postao je igračem Zenita s kojim je osvojio naslov prvaka Rusije.

Lovren je zbog ozljede gležnja propustio sve utakmice Zenita u 2022., dvoboj protiv Rubina u prvenstvu, i dva protiv Betisa u Europskoj ligi. Potom je krenula ruska invazija na Ukrajinu, a za Lovrena se tvrdi da se ne želi vratiti u Zenit.



Tagovi

West HamPremier ligaDejan Lovren

Ostale Vijesti