REUTERS/Rodolfo Buhrer
REUTERS/Rodolfo Buhrer

Endrickov otac u suzama potpisao ostvarenje sinovljeva sna (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 08:56

Real Madrid će cijeli posao dovođenja brazilskog wunderkinda koštati 60 milijuna eura

Endrick Felipe Moreira de Sousa (16), najnoviji brazilski wunderkind poznatiji kao Endrick Felipe odnosno samo Endrick, kojeg je zakapario Real Madrid, potpisavši s njime ugovor u četvrtak, zbog Fifina pravila o maloljetnim nogometašima postat će igrač Kraljevskog kluba tek od ljeta 2024. godine.

Za napadača kojeg uspoređuju sa sunarodnjacima Romarijom i Ronaldonhom koji su igrali za Barcelonu, a ne s aktulanim Los Blancosima Viniciusom Juniorom i Rodrygom, Real Madrid će Palmeirasu platiti 35 milijuna eura 21. srpnja 2024., kad mladac navrši 18 ljeta, a ukupni posao vrijedan je oko 60 milijuna eura.

Endrickov otac, Douglas Sousa, u suzama je potpisao ugovor za svog 16-godišnjeg sina, ostvarenje sna svog djeteta, s kojim će ubrzo odletjeti u Madrid na upoznavanje, Valdebebas, Santiago Bernabeu, restorane Txistu i De Maria, i još ponegdje, gdje sve idu igrači Kraljevskog kluba…

Transfermarkt Endricka koji je ove sezone skupio sedam nastupa u brazilskoj Seriji A te zabio tri pogotka i jednom asistirao procjenjuje na 20 milijuna eura. (nl)



Tagovi

EndrickReal MadridPalmeiras

Ostale Vijesti