Efikasni Rennes i sjajni Camavinga zasjeli sami na čelo Ligue 1 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.09.20. | 19:45

PSG zaostaje sedam bodova, ali s utakmicom manje.

 

Derbi kola u Ligue 1 igrali su do ovog vikenda drugoplasirani Saint Etienne i vodeći Rennes. Gostujuća momčad upisala je uvjerljivu pobjedu 3:0 sjajnim drugim poluvremenom, iako je bila to vrlo izjednačena utakmica.

Poveo je Rennes u 33. minuti golom Aguerda nakon ubačaja iz kornera Bourigeauda, ali domaći su došli do izjednačenja početkom drugog djela. Nordin je zabio gol, ali VAR je presudio da je bilo riječi o ofsajdu.

Samo šest minuta kasnije Rennes se odvaja na dva gola prednosti, ovog puta Guirassy zabija, a točku na postavlja Hunou u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice.

Odličnu utakmicu odigrao je 17-godišnji francuski reprezentativac Eduardo Camavinga koji je gospodario travnjakom večeras, a igru je napustio pred sam kraj utakmice.

 

 

Ovom pobjedom Rennes se osamostalio na vrhu ljestvice s 13 bodova, Lille je drugi s 11, dok St. Etienne ima tri manje od vodećeg Rennesa. PSG trenutno drži osmo mjesto ljestvice sa šest bodova, dok Marseille prije večerašnjeg ogleda s Metzom ima tek sedam bodova.

Dodajmo da je Rennes i najefikasnija momčad lige trenutno sa 12 postignutih i pet primljenih golova.

 

 

 

 

 

 

(Foto: Action Images/arhiva)


Ostale Vijesti