REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Edinu Džeki se nude čari orijenta, izgledan transfer u Tursku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.07.21. | 14:54

Spremni su odriješiti kesu

Kapetan Bosne i Hercegovine, 35-godišnji Edin Džeko želja je turskog velikana Bešiktaša. Ovog ljeta ga žele u svojim redovima i čine sve kako bi ga doveli.

Džeko je na izlaznim vratima iz Rome nakon razgovora s novim trenerom Joseom Mourinhom. Talijanski mediji javljaju kako je Džekin agent već dobio zadatak da mu pronađe novi klub. Tu vijest s veseljem su dočekali u Turskoj, a Beiktaš je izgleda već poslao službenu ponudu u Rim.

Turski prvak ponudio je BiH napdaču godišnju plaću od 2,8 milijuna eura te bonus od 20 tisuća eura za svaku pobjedu. Roma je navodno spremna i Džeku pustiti besplatno samo kako bi se riješili njegove godišnje plaće od 7,5 milijuna eura koja rimskom klubu predstavlja veliko opterećenje.

Ugovorom je vezna za Romu do sljedećeg ljeta, a prošle sezone je u svim natjecanjima nastupio 38 puta za Romu te zabio 13 golova kojim je dodao pet asistencija.

Romin dres nosi već šest godina od kada je stigao iz Manchester Cityja, a za rimski klub je odigrao 260 utakmica i zabio 119 golova.


Tagovi

Edin Džeko

Ostale Vijesti