Dybala iz slobodnjaka za pobjedu Juvea, Badelju nezasluženi crveni (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.02.20. | 17:20

Odigrane su četiri utakmice 24. kola Serie A.

Nedjeljni raspored 24. kola Serie A donosi šest utakmica, a četiri od njih odigrane su u ranom poslijepodnevnom terminu. Krenimo redom.

Juventus je u Torinu svladao Bresciju bez većih problema. Rezultat je bio 2:0, a strijelci su bili Paulo Dybala (38') i Juan Cuadrado (75'). S nova tri boda, Stara dama je privremeno zasjela na čelo ljestvice s tri boda prednosti nad Interom, koji se može vratiti na vrh već večeras ukoliko na Olimpicu svlada Lazio u večerašnjem derbiju dana.

 

 

 

 

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj zaradio je nezaslužen crveni karton u pobjedi njegove Fiorentine 5:1 nad Sampdorijom. Bivši veznjak Dinama zaradio je drugi žuti karton zbog potpuno bezazlenog starta nad igračem domaćih na stadionu Luigi Ferraris.

Srećom po Viole, do te 45. minute imali su prednost od tri gola razlike (Thorsby AG-8', Vlahović 11m-18', Chiesa 11m-40'), i igrača više jer je Murru pet mintua ranije također zaradio isključenje.

U drugom dijelu Chiesa i Vlahović su se ponovno upisali u strijelce, dok je počasni gol za momčad iz Genove zabio Gabbiadini u devedesetoj minuti.

 

 

 

 

U ostale dvije utakmice, Verona je izvukla remi bez golova u Udinama, dok je Parma na gostovanju kod Sassuola upisala minimalnu pobjedu. Strijelac jedinog gola bio je povratnik Gervinho nakon što mu je propao transfer na istok.

(Foto: Reuters)


Tagovi

GervinhoBresciaMilan BadeljJuan CuadradoPaulo Dybala

Ostale Vijesti