Najbolji strijelac lige presudio francuski derbi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.10.18. | 22:11

Nova pobjeda u 9. kolu Ligue 1.

Lille nastavlja s odličnom formom ove sezone.

U derbiju dana u francuskom nogometu, protiv četvrtoplasiranog Saint Etiennea, domaćini su upisali nova tri boda, a konačni rezultat bio je 3-1.

Pobjedu najvećem iznenađenju prvenstva donio je njihov ubitačni tandem Jonathan Bamba – koji je bio dvostruki strijelac – i Nicolas Pepe koji je zabio za potvrdu pobjede u 85. minuti. Jedini gol za deseterostrukog prvaka Francuske (posljednji naslov datira iz 1981. godine), zabio je Cabella.

Dodajmo da je dvostruki strijelac Bamba ovog ljeta upravo iz St. Etiennea stigao u Lillea, a prošle je godine zabio svom sadašnjem klubu. Trenutno predvodi listu strijelaca, zajedno s Neymarom, sa sedam pogodaka na svom kontu, dok Pepe ima gol manje.

Lille se ovom pobjedom osamostalio na drugom mjestu ljestvice s pet bodova zaostatka za PSG-om koji sutra igra veliki derbi protiv Lyona na Parku prinčeva.

ODIGRAJ PSG – Lyon

 

 

 

 

 

 

U ostalim utakmicama dana, Amiens je minimalno svladao Dijon, dok su remije upisali Angers na svom terenu sa Strasbourgom (2-2), Montpellier u gostima kod Guingampa (1-1) te Nimes i Reims koji su odigrali bez golova.

(Foto: screenshot )


Ostale Vijesti