NAOMI BAKER/Action Images
NAOMI BAKER/Action Images

Dunk od junaka do tragičara, Vukovi preokret režirali u 90. minuti

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.05.21. | 15:06

Kapetan gostiju zabio je za vodstvo, ali nakon njegovog isključenja u nastavku, momčad je kapitulirala u samom finišu utakmice.

Iako je riječ o utakmici bez pretjerano velikog rezultatskog značaja, nogometaši Wolvesa sigurno će biti zadovoljni kako se na kraju sve odigralo. Momčad Nune Espirita Santa gubila je nakon prvih 45 minuta, ali su s dva pogotka u nastavu uspjeli okrenuti rezultat pa je tako utakmica završila rezultatom 2:1.

U prvih 45 minuta gosti su bili bolja momčad te su na predah potpuno zasluženo otišli s minimalnom prednošću. Ključan detalj prvog poluvremena dogodio se već u 13. minuti kad je nakon kornera Grossa najviši u skoku bio kapetan gostiju Dunk koji izmiče pažnji domaćih braniča i lijepo poentira kraj nemoćnog Ruija Patricija – 0:1

Isti igrač bio je u centru pažnje i početkom nastavka.

Igrala se 53. minuta, Vukovi su povukli jednu kontru, Fabio Silva je izbio u situaciju jedan na jedan sa gostujućim čuvarom mreže, ali ga za rame povlači koji je i sam bio svjestan što slijedi pa se tako nije previše žalio na odluku glavnog suca koji mu je pokazao izravan crveni karton.

Domaćin se vratio u igru u 76. minuti. Adama Traore, koji je utakmicu započeo na klupi, odigrao je dobar dupli pas sa Silvom nakon čega špicom zabija za poravnanje – 1:1

U samom finišu utakmice – šok za goste.

Prvo su se nogometaši Brightona spasili u 88. minuti kad je gibbs-Whiete pomašio izvrsnu priliku, ali je isti igrač u 90 minuti spretno i sretno reagirao nakon što mu se jedan ubačaj s lijeve strane odbio u noge te je baš on postao junak današnjeg ogleda.

Iako rezultatski nevažna, Vukovi će sigurno biti zadovoljni pobjedom nakon što su prvo teško poraženi od Burnleyja, da bi onda u prošlom kolu odigrali skromnih 1:1 protiv WBA.

Do kraja dana na rasporedu su još tri utakmice u engleskoj Premier ligi, a najbolji nogomet očekuje se u susretu između West Hama i Evertona.


Tagovi

Lewis DunkBrightonWolverhamptonAdama Traore

Ostale Vijesti