Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Duje Čop uskoro postaje novi igrač Lokomotive, čeka se samo službena potvrda

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.09.23. | 19:22

Sve je dogovoreno, iskusni napadač bit će od velike koristi Silviju Čabraji i njegovoj mladoj momčadi…

Nakon što mu je istekla ugovorna obveza s Dinamom, nekadašnji hrvatski reprezentativac, Duje Čop, ovog je ljeta postao slobodan igrač. Bivši napadač Plavih, koji je pogotkom u polufinalu prošlosezonskog Kupa potpisao otkaz Anti Čačiću, protekla tri mjeseca bio je bez angažmana, a iako ga se povezivalo s nekoliko klubova iz inozemstva, on je na kraju ipak odlučio kako će mu i sljedeći klub u karijeri imati zagrebačku adresu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nekadašnji Vatreni uskoro bi trebao postati novi igrač Lokomotive. Sve je praktički riješeno te se sada čeka samo službena potvrda kluba s Kajzerice. Čabrajina momčad ove je srijede izborila plasman u osminu finala Kupa nakon što su pogotkom Goričana svladali Dugo Selo, ali već u sljedećoj utakmicu u borbi za Rabuzinovo Sunce, koju će Lokosi odigrati 1. studenog u gostima kod Vukovara 1991, za Lokomotivu će konkurirati i 33-godišnji napadač kojem će Lokomotiva biti 12. klub u karijeri.

Čop je u 164 nastupa u HNL-u postigao 66 pogodaka, a u sezoni 13./14. bio je prvi topnik prvenstva s 22 postignuta pogotka. Osvojio je četiri prvenstva, dva Rabuzinova Sunca (Hajduk 09./10., Dinamo 14./15.) te Belgijski kup (Standard Liege 17./18.). Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je 14 nastupa i dva pogotka, a u prijateljskom ogledu protiv Meksika (svibanj 2017.) bio je i kapetan Vatrenih. (rv)



Tagovi

Duje ČopLokomotiva ZagrebNK LokomotivaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti