Drogba sugerirao Mourinhu da angažira sjajnog napadača i svog nasljednika!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.01.15. | 17:26

Didier Drogba je menadžeru Chelseaja Joseu Mourinhu navodno sugerirao da u momčad dovede zvijezdu Swansea, Wilfrieda Bonyja.

S devet golova u 20 nastupa u Premiershipu za Swansea City ove sezone, Wilfried Bony u sjajnoj formi odlazi na Afrički kup nacija.

Njegov zadnji pogodak protiv QPR-a na Novu godinu mogao bi biti posljednji za velški klub jer premierligaške momčadi stoje u redu za dovođenje reprezentativca Obale Bjelokosti

Za njegove usluge zainteresiran je Manchester City, koji 26-godišnjeg napadača silno želi dovesti na Etihad, ili ovog mjeseca i prijelaznog roka ili na kraju sezone, a najviše ga se povezivalo s Tottenhamom.

Ali prema novim informacijama iz Engleske, u utrku za sjajnog napadača 'Labudova' uključio se i Chelsea. Londonski klub čak je spreman i na trampu, te nije isključeno da iz svoje momčadi ponudi Loic Remyja na zamjenu.  

Iako su ljetos doveli u svoje redove Diega Costu i spomenutog Remyja, počelo se glasno 'šuškati' da Jose Mourinho želi novo pojačanje koje se procjenjuje na nešto manje od 40 milijuna eura. Mourinhu je Bonyja predložio junak momčadi sa Stamford Bridgea Drogba. Bjelokošćanin se u ljeto vratio u klub, ali je suradnju dogovorio na samo jednu godinu te ima neku vrstu suradnje i uloge u Mourinhovom stručnom stožeru. Čini se da je sada dao svoj prvi doprinos u Portugalčevim planovima za dovođenje novih pojačanja u Chelsea.

Drogba je suigrač s Bonyjem u reprezentaciji Obale Bjelokosti i čak je bio zamijenjen s njime na utakmicama na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine. Obzirom da dobro poznaje Bonyjev stil i način igre, Drogba zasigurno zna kakve kvalitete ima zvijezda Swansea i engleski mediji navode kako ga vidi kao svog budućeg nasljednika, kako u klubu, tako i u reprezentaciji.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Wilfried BonySwansea CityChelseaJose MourinhoDidier Drogba

Ostale Vijesti