HNK Rijeka
HNK Rijeka

Dragan Tadić: "Da smo zabili prvi, vjerujem da bismo prošli. Na dečke mogu biti samo ponosan"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.07.22. | 21:39

Trener Rijeke zadovoljan je izvedbom svojih izabranika u prvom poluvremenu u kojem je Rijeka bila bliže vodstvu.

Rijeka je nakon dobre igre u prvom poluvremenu, pokleknula u nastavku utakmice protiv Djurgardena te švedsku prijestolnicu napušta s porazom od 0:2.

Nakon utakmice medijima se obratio strateg domaćina Dragan Tadić.

"U prvom smo dijelu po meni igrali odlično. Dečki su odigrali sve što smo se dogovorili. Falio je taj gol. Doduše zabili smo, ali iz zaleđa. Imali smo dobar posjed, a Djurgarden smo sveli samo na jednu priliku, u završnici prvog dijela kada su pogodili prečku. Na odmoru smo se dogovorili da u nastavak krenemo još jače, ali nažalost, nismo uspjeli. Primili smo gol iz prekida, nakon kojeg nam se bilo teško vratiti. Pokušali smo s izmjenama, no njih je vodila atmosfera".

Ostaje dojam da je u prvom kolu samo gol falio da susret prevagne u korist Rijeke.. 

"Da smo zabili prvi pogodak, vjerujem da bismo prošli dalje. Unatoč porazu, na ekipu mogu biti samo ponosan. Nije bilo lagano igrati ovu utakmicu. Djurgarden je trenutno momčad s najboljom formom u Švedskoj, igraju odlično, Da smo i mi u takvom ritmu utakmica, vjerujem da bismo bili još puno bolji.

Rijeka je krenula s tri 'klinca', Ivan Smolčić i Adrian Liber imaju 21 godinu, a Veldin Hodža i Matija Frigan 19. 

"Ponosan sam na njih. Ovakve ih utakmice mogu samo dignuti. Za mene ne postoje mladi ili stari. Mbappe je s 18 godina osvojio sve što je mogao. Tako da, ili jesi ili nisi. Godine nisu važne. Ova im je utakmica došla odlično za samopouzdanje i budućnost kluba".

 Slijedi prvenstveni okršaj s Goricom na Rujevici u nedjelju.

"Moramo se odmoriti od utakmice i puta, moramo skupiti glave i upisati u toj utakmici tri boda", rekao je za kraj Tadić.

(1.85) Rijeka (3.50) Gorica (4.40)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igrajte odgovorno 18+


Tagovi

HNK RijekaRijekaDjurgardenDragan TadićKonferencijska liga

Ostale Vijesti