Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Došao je u Hajduk kao velika nada i dobio nadimak Sin vjetra, a sad nastavlja u 3. HNL

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.01.22. | 13:47

Bili su ga platili oko 150 tisuća eura, a za mlađe uzraste reprezentacije ima 28 nastupa

Nebrojeno puta vidjeli smo da neki mladi igrač od kojeg mnogi imaju velika očekivanja na kraju ipak ne napravi karijeru kaka mu se predviđala. Jedan od igrača od kojeg se mnogo očekivalo na Poljudu, a na kraju nije isporučio, bio je Mario Sačer, rođeni Varaždinac koji je iz Varteksa preselio u Hajduk u ljeto 2009. godine za oko 150 tisuća eura.

Sačer je tada imao 19 godina i bio je jedan od najperspektivnijih igrača svoje generacije. Kad je dolazio u Split bio je prvi napadač U-19 reprezentacije, ali je za Bile skupio tek dva nastupa u 1.HNL.

Nakon toga je igrao još za Varaždin i Istru 1961, ali ni tamo nije ostavio značajnijeg traga. Nakon kratke avanture u Albaniji vratio se u Podravinu, igrao je za Međimurje, Veliku Polanu i Dugopolje, dok je od 2017. do 2019. opet nosio dres Varaždina. Kasnije je igrao za Koper, Tehničar i austrijskog niželigaša Trofaiach, a sad se odlučio priključiti Podravini iz Ludbrega.

Zbog svoje brzine dobio je nadimak 'Sin vjetra', ali valja naglasiti kako je on puno manje dao nego što se od njega očekivalo.

Inače, za Podravinu Ludbreg je u prvom dijelu sezone branio Karlo Slukić, inače vratar Slavena, koji je sad raskinuo s Farmaceutima te će karijeru nastaviti u austrijskim nižim ligama. Prvo ime momčadi je Josip Golubar, još jedan bivši prvoligaški igrač koji je u svojoj bogatoj karijeri promijenio mnogo klubova, a jednu polusezonu je čak proveo u Kanadi.

Nakon prvog dijela sezone Podravina je na sedmom mjestu 3.HNL Sjever s čak 17 bodova manje od vodećeg Pleta SMnM.


Tagovi

Mario ŠačerHajdukNK VaraždinVaraždin3. HNLPodravina Ludbreg

Ostale Vijesti