CLIVE BRUNSKILL/Action Images
CLIVE BRUNSKILL/Action Images

“Dosadilo mi je više pričati o penalima koje United dobiva protiv nas”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.05.21. | 11:20

Menadžer Aston Ville bijesan je nakon sinoćnjeg susreta i po njemu poguranca za Crvene vragove.

Manchester United sinoć je preokretom stigao do važne pobjede kod Aston Ville 1:3, koja ih je ostavila u utrci na naslov prvaka Premier lige.

Villa je nakon prvog poluvremena vodila golom Traorea, no Crveni vragovi su u nastavku preokrenuli, a gol za egal djelo je Bruna Fernandesa iz kaznenog udarca, kasnije su Greenwood i Cavani dovršili posao.

No, baš taj jedanaesterac je izazvao žestoku reakciju domaćeg stratega Deana Smitha, koji smatra da se suci vrlo lako opredjeljuju na sviranje najstrožih kazni kad je u pitanju United.

„Dosadilo mi je više pričati o penalima koje Manchester United dobiva protiv nas. Paul Pogba se sapleo na Old Trafordu, a i danas je dobio mekan penal. Muka mi je. Douglas Luiz nije trebao postaviti nogu ili mu uopće dati priliku da padne. To je po meni patetična odluka. Da li je kontakt bio dovoljan za pad? Ne. Svi su zbunjeni kad Raheem Sterling izdrži pet, šest koraka i tek onda padne, a penal ne dobije. Ovdje je riječ o jednom kontaktu, pad i to je penal. Svi su zbunjeni“, ljut je bio Smith nakon dvoboja.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE i procijenite samo tko je u pravu.


Ostale Vijesti