SHAUN BOTTERILL/Action Images
SHAUN BOTTERILL/Action Images

Unitedov uragan pomeo Villu u drugom poluvremenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 09.05.21. | 17:13

Crveni Vragovi zadržali minimalnu nadu za naslov prvaka.

Na Villa Parku u Birminghamu odigrana je utakmica 35. kola engleske Premier lige u kojoj je Manchester United preokrenuo Aston Villu te slavio rezultatom 1:3.

Od samog početka susreta gledali smo napadački nogomet, a posebno je bila opasna gostujuća momčad. Redale su se prilike ispred Martineza, od kojih posebno treba izdvojiti onu Fernandesa iz 16. minute kad je dočekao ubačaj u kaznenom prostoru, ali njegov udarac odlazi pored gola.

Kazna za sve promašaje uslijedila je u 24. minuti kad je Traore majstorskim udarcem pogodio gornji lijevi kut nemoćnog Hendersona za 1:0.

Pogledajte sjajan gol Traorea OVDJE.

United je do kraja poluvremena stvorio dvije dobre prilike za povratak, ali Rashford i Greenwood nisu bili dovoljno koncentrirani u samoj završnici te su upropastili obećavajuće šanse. Posljednje uzbuđenje do odmora pripalo je domaćoj ekipi, ali Henderson je bio spreman na pokušaj Watkinsa.

United se u susret vratio već u petoj minuti nastavka, Douglas Luiz je bio agresivan u skoku u svom kaznenom prostoru te je napravio prekršaj za najstrožu kaznu. Odgovornost je preuzeo, a tko drugi neko Bruno Fernandes i sigurno zabio za 1:2.

Pogledajte gol Fernandesa OVDJE.

Samo četiri minute kasnije Crveni vragovi preokreću rezultat, Wan-Bissaka je pronašao Greenwooda u kaznenom prostoru koji preciznim udarcem šalje loptu u donji desni kut za 1:2

Pogledajte gol Greenwooda OVDJE.

Utakmica se nakon drugog gola Uniteda primirila pa smo na novo uzbuđenje čekali do 81. minute kad je neuspješno zaprijetio Traore. Isti igrač našao se u prilici i tri minute kasnije, no rezultat je bio jednak.

United je pitanje pobjednika riješio u 88. minuti nakon što je Rashford pronašao glavu Edinsona Cavanija, koji još jedanput pokazuje o kakvom se klasnom napadaču radi te posprema loptu za konačnih 1:3.

Pogledajte gol Cavanija OVDJE.

Do kraja susreta vidjeli smo tek drugi žuti karton Watkinsu kojeg mu je sudac Kavanagh možda i prestrogo dosudio, no to nije utjecalo na rezultat. Manchester United je u konačnici osvojio važna tri boda koja će im itekako trebati u očuvanju drugog mjesta, s obzirom na raspored do kraja, a iako su ostali u utrci za naslov, vjerojatno ni oni sami ne vjeruju kako se City može dostići. Međutim, nitko im ne može uzeti nadu.



 

 

 

 


Ostale Vijesti