Reuters/John Sibley
Reuters/John Sibley

Dokumenti su spremni za potpis, Super Frank se (privremeno) vraća kući, a u njegovom stožeru je i bivši mu suigrač

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.04.23. | 11:34

Može li 'Mr. Chelsea' dobrim predstavama natjerati Boehlyja i društvo da mu s vremenom izbrišu prefiks v.d.?

Izgleda kako je povratak Franka Lamparda na klupu Chelseaja gotova stvar te se sada čeka samo 'plavi' dim iznad Stamford Bridgea. Super Frank postat će novi/stari trener Plavaca, s tim da će imati prefiks v.d. do kraja sezone nakon čega bi upravljačku palicu od njega trebali preuzeti ili Luis Enrique ili Julian Nagelsmann. Lampard ove sezone nije ostvario neke pretjerano dobre rezultate na klupi Evertona pa mu tako Uprava nije bila spremna ponuditi nešto više od toga da 'svoj' klub vodi samo privremeno, ali on je u svakom slučaju vojnik kluba koji Plavcima nikad neće reći ne. Nadalje, on vjeruje da bi se dobrim rezultatima do kraja sezone mogao ponovno svidjeti navijačima i novom vlasniku, ali i da to ne bude slučaj, on naprosto nije mogao ne pomoći klubu u onom trenutku kad je to najpotrebnije.

Potter je bivši, ali on nije dobio otkaz zbog manjka znanja, već autoriteta. I činjenice da su patili rezultati, naravno. Super Frank, sigurno, s autoritetom neće imati problema. Svi igrači koji trenutno borave u svlačionici Chelseaja nemaju pravo pričati u isto vrijeme kad i Lampard. Iako se još uvijek nije dokazao na klupi kao na terenu, Lampard je i dalje Lampard, u Chelseaju je on početak i kraj (uz, naravno, Johna Terryja) te on sigurno neće imati problem spustiti one najveće egomanijake na zemlju i natjerati sve igrače da se stave u službu kluba.

Super Frank će potpisati ugovor do kraja sezone, s tim da je upitno hoće li u istom imati opciju produljenja ili će biti poruka Uprave biti 'jasna kao dan' ako iste ipak ne bude. U svakom slučaju, Lampard je pred vratima, čeka se samo da posao postane 'official', a uz njega će u klub i Ashley Cole koji će biti Super Frankov pomoćnik.

Hoće li se igra Plavaca promijeniti nabolje i hoće li rezultati biti u skladu s ulaganjima bogatih vlasnika, teško je procijeniti, ali jedno je sigurno – kad se Frank vrati, nitko se prema plavom dresu neće odnositi bez poštovanja.



Tagovi

Frank LampardChelsea

Ostale Vijesti