Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dojučerašnji stoper Šibenika se vratio u Rudeš

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 14:17

Stasiti Sinjanin je prošle sezone skupio 33 nastupa u elitnom razredu hrvatskog nogometa, a jedini pogodak zabio je – Dinamu

Čelnici Rudeša su svega nekoliko dana prije početka nove sezone doveli mladog, ali opet dovoljno iskusnog igrača koji bi trebao zaoštriti konkurenciju u posljednjoj liniji. Naime, novi/stari igrač Rudeša postao je Mislav Matić, 23-godišnji stoper rodom iz Sinja koji je prošle sezone igrao za Šibenik.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Matić je za Rudeš igrao u sezoni 19./20., a dobrim igrama na zapadu metropole zaradio je transfer u ukrajinski Minaj. Tamo se zadržao dvije godine, da bi onda u ljeto 2022. stigao u Šibenik gdje je prošle sezone bio standardan prvotimac. U 33 nastupa u HNL-u skupio je jedan pogodak i dvije asistencije, s tim da će svoj prvijenac sigurno još dugo pamtiti budući da ga je zabio Dinamu na Maksimiru kad je Šibenik stigao do 2-1 pobjede.

Upisao je Matić i dva nastupa za U21 reprezentaciju Hrvatske (prijateljske utakmice protiv Poljske i Austrije), a tržišna vrijednost ovog 195 centimetara visokog stopera iznosi 400 tisuća eura.



Tagovi

Mislav MatićNK RudešNK ŠibenikLjetni prijelazni rok 2023Ljetni prijelazni rokHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti