Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Dobre partije Krovinovića u dresu Hajduka privukle pažnju kluba iz Bundeslige

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 11:38

Spremni su za milijunsku ponudu

Nakon dugo godina iza Hajduka je jako dobra sezona u kojoj se istakao niz pojedinaca. Među onima koji su dali veliki doprinos svakako je Filip Krovinović, a uspješnu sezonu okrunio je trofejem Kupa.

Dobre igra u dresu Hajduk privukle su interes inozemnih klubova prema Krovinoviću, a prema pisanju 24 sata najviše berlinske Herthe. Njemački bundesligaš je teškom mukom kroz dodatne kvalifikacije osigurao ostanak u elitnom društvu Nijemaca. Da ne bi došlo do istog žele se pojačati, a prvi izbor im je Hajdukov veznjak. Protekle sezone nedostajao im je iskusniji vezni igrač, playmaker, kojeg vide baš u Krovinoviću.

Hajdukov veznjak iza sebe ima nastupe za Benficu, WBA i Nottingham Forest, a sad je dobio i pretpoziv za Vatrene. Kako 24sata pišu, sportski direktor Herthe Fredi Bobić dobro poznaje hrvatske prilike i već dulje prati Hajdukovog veznjaka, a za njega su spremni platiti do pet milijuna eura.

Krovinović je bijeli dres obukao nakon nekoliko puta što se spominjao na prijelaznim rokovima kao novo pojačanje Hajduka. Ove sezone odigrao je 32 utakmice, zabio sedam golova i šest puta asistirao. S Hajdukom je osvojio trofej, a i prije nego je došao u klub znalo se koliko mu je blizak srcu.

Stoga je i pitanje da Hajduk pristane na ovu ponudu, bi li ta ponuda bila dovoljno dobra i Krovinoviću da napusti Split.


Tagovi

Filip KrovinovićBundesligaHertha

Ostale Vijesti