IAN WALTON/Action images
IAN WALTON/Action images

Dobra vijest za Bišćanove mladiće: Englezi ostali bez najskupljeg igrača!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.03.21. | 08:16

Hudson-Odoi igrao je punih 90 minuta u prvome kolu protiv Švicarske, no propustio je dvoboj protiv Portugala. Boothroyd ga je čuvao za Hrvatsku, nadao se da će se oporaviti, ali to nije dočekao.

Dobre vijesti stižu nam iz Slovenije uoči današnje utakmice Engleske i Hrvatske. Naime, Englezi su ostali bez prve zvijezde i najskupljeg igrača, krilnog napadača Chelseaja, Callum Hudson-Odoija.

Izbornik reprezentacije Aidy Boothroyd, ovu je informaciju potvrdio sinoć i dodao kako je Hudson-Odoi već na putu u matični klub, gdje će se oporavljati od ozljede ramena, koja ga je zadesila na ovom prvenstvu.

„Hudson-Odoi je definitivno otpao i vraća se u Englesku, dok je nastup Smitha Rowea (veznjak Arsenala op.a.) vrlo upitan. Nekoliko igrača nam je načeto, ali ima nas dovoljno i možda će priliku dobiti neki koji još nisu igrali na ovom turniru“, rekao je engleski izbornik za Sky Sport.

Inače, 20-godišnjak iz Chelseaja, čija je tržišna vrijednost procijenjena na 35 milijuna eura, igrao je punih 90 minuta u prvome kolu protiv Švicarske, no propustio je dvoboj protiv Portugala. Boothroyd ga je čuvao za Hrvatsku, nadao se da će se oporaviti, ali to nije dočekao. Naravno, na sreću Hrvatske.

Utakmica između Hrvatske i Engleske, nakon koje ćemo dobiti četvrtfinalista Europskog prvenstva igra se danas u 18 sati.


Tagovi

Euro U21Callum Hudson-OdoiChelseaengleska U-21 nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti