Robert Matić / Hajduk.hr
Robert Matić / Hajduk.hr

Dinamo se službeno oglasio o Brekalu: "Nudili smo mu da postane najplaćeniji igrač u klubu, ali je odbio"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.01.24. | 21:17

Dinamo je odgovorio na upit o propalom dovođenju Josipa Brekala u Maksimir

Nekadašnji igrač Dinama i povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo danas je i službeno predstavljen kao igrač Hajduka. U splitskom će klubu nositi dres s brojem 70, a nada se igrom među Bijelima nametnuti i izborniku Zlatku Daliću pred nadolazeći Euro.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Samo nekoliko dana ranije, govorilo se kako će se Brekalo vratiti u Dinamo pa je sve propalo, a Modri su se oglasili službeno o cijeloj situaciji za Dnevnik Nove TV.

"Igrač je više puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo", javili su iz Dinama i dodali:

"Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu ali je ih je igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim.

Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk.“

"Svi znaju o svemu većinu i sve, tako da ne bi sad htio komentirat to. Josip je hrvatski reprezentativac, Josip je Hrvat i naravno da mu godi svugdje, bilo gdje u Hrvatskoj da ga ljudi emotivno i lijepo doživljavaju. On je dobar dečko iz dobre obitelji i dat će sve od sebe da pomogne di god da igra“, dodao je njegov menadžer Andy Bara.




Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoJosip BrekaloAndy BaraNK Hajduk SplitHajduk

Ostale Vijesti