foto: Davor Javorovic/PIXSELL
foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamo reagirao: Odgađa se derbi protiv Hajduka?

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 22.11.20. | 20:19

Začudo, koronavirus nije razlog...

Nakon što su doživjeli poraz od Osijeka (2:0), uprava hrvatskog prvaka Dinama poslala je zahtjev HNS-u za odgodom prvenstvene utakmice protiv Hajduka, kako prenose Sportske novosti.

Naime, vječiti derbi hrvatskog nogometa na rasporedu je za iduću nedjelju na Maksimiru, međutim, kako se sezona sve više intenzivira, što zbog europskih utakmica, toliko i zbog prorjeđenih momčadi zbog koronavirusa, uprava Dinama odlučila je poslati slzžbenu molbu kako bi se mogli adekvatno odmoriti uslijed ludog rasporeda koji je pred njima.

Pred Dinamom su bile četiri utakmice (Osijek, Wolfsberger, Hajduk i Feyenoord), od čega su tri gostovanja i to sve u samo 12 dana, a pitanje je koliko će igrača biti na raspolaganju Zoranu Mamiću zbog naveliko poznatih - epidemiološko-zdravstvenih razloga.

Iako je Dinamo u načelnoj prednosti nad Hajdukom, što bodovno, što dubinom kadra, Majstor s mora se potencijalno probudio uz novog trenera, proslavljenog Boru Primorca. S druge strane, Dinamo je prvi u svojoj skupini Europske lige te nema sumnje da žele zadržati takav rezultat, ali za tako nešto neophodan im je kvalitetan odmor.

Čeka se službena odluka krovnog tijela domaćeg nogometa u ponedjeljak.


Tagovi

NogometPrva HNLDinamo ZagrebHajduk

Ostale Vijesti