REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Di Maria igra u strašnoj formi, a za tri mjeseca bi mogao postati slobodan igrač: „Razgovaramo, ali ja sam sretan ovdje“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.03.23. | 11:16

Argentinac nije dao naslutiti na mogući odlazak iz kluba…

Stara dama je sinoć napravila veliki korak prema četvrtfinalu Europske lige. Na svojem su terenu minimalno svladali Freiburg, a pogodak odluke bio je djelo Angela Di Marije (53.) kojem je to bio četvrti ovosezonski pogodak u Europskoj ligi u tri nastupa.

Di Maria je u Torino stigao na početku sezone nakon sedam godina provedenih u PSG-u, a po dolasku u klub potpisao je jednogodišnji ugovor. Budući da je 35-godišnji Argentinac, koji je u međuvremenu postao i svjetski prvak, navijače Stare dame itekako zadovoljio svojim kvalitetnim partijama, jasno je kako oni inzistiraju da uprava s njim potpiše novi ugovor.

„Razgovaramo, ali ja sam sretan ovdje. Osjećam privrženost kluba. Da skratimo, oni su sretni, a i ja sam sretan – to je jedinom važno.“

Neslužbene informacije govore kako je Di Maria po dolasku u Juventus dogovorio godišnju plaću od šest milijuna eura te je po istim uvjetima spreman produljiti suradnju. Naravno, čelnici Stare dame žele smanjiti svoja davanja, ali budući da El Fideo igra ovako kako igra, najizglednije je kako će u konačnici pristati na igračeve zahtjeve.

Prije sedam dana se pojavila informacija kako je Di Maria dobio ponudu iz Saudijske Arabije, ali ime kluba ipak nije procurilo u javnost. Naravno da se odmah krenulo špekulirati o Al-Nassru, ali ništa se dalje o tome ne zna. No, sudeći prema posljednjim izjavama, izgleda kako Saudijska Arabija nije opcija, već je samo pitanje trenutka kad će El Fideo potpisati novi ugovor s Juventusom. Iako ova sezona nije bila dobra, iako rezultati ne prate Allegrijev sastav, jedan od rijetkih koji je ispunio baš sva očekivanja je prekaljeni Argentinac pa tako priča o nastavku suradnje ni najmanje ne iznenađuje. Plaća šest milijuna eura godišnje? Kako igra, dojam je da je Juventus dobro i prošao… (I.A.S.)



Tagovi

Angel Di MariaJuventus

Ostale Vijesti