Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage Photo via Newscom Newscom/PIXSELL

Derby della Covidina: Broz i Perišić startaju protiv Milana koji je bez Rebića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.10.20. | 11:29

Sastav Rossonera i Nerazzurra poprilično diktira i koronavirus koji je „zaslužan“ za izostanak osmorice igrača.

Pandemija koronavirusa počela je uvelike diktirati situacije na travnjaku, broj zaraženih među nogometašima sve je veći pa su tako pozitivan test na koronavirus imali i hrvatski reprezentativci Ante Budimir i Andrej Kramarić. Ipak, ostatak reprezentacije zasad je još „prošao lišo“, što znači da će Marcelo Brozović i Ivan Perišić biti spremni za današnji Derby della Madonnina.

Inter je na Meazzi danas nominalni domaćin u utakmici koja starta u 18 sati, momčad Antonija Contea „ugostit će“ gradske rivale pod vodstvom Stefana Piolija, a čak osmorica igrača neće biti na raspolaganju obojici trenera zbog pozitivnog testa na covid-19 ili samoizolacije, od čega čak šest u crno-plavom dresu. Osim toga, i tribine će zjapiti poprilično prazne jer je dopušten ulazak samo tisući sretnika koji su prvi stigli do ulaznica.

Conte večeras tako ne može računati na Bastonija, Gagliardinija, Škriniara, Nainggolana, Younga i Radua, dok Rossonerima nedostaju Duarte i Gabbia te pomoćni trener Bonera. Ipak, Milanu su se na to sve nadovezale ozljede pa danas u njihovim redovima nećemo vidjeti ni Musacchija i Contija, kao ni hrvatskog reprezentativca Ante Rebića koji se oporavlja od ozljede ruke.

„Rebu“ bi trebao zamijeniti novopridošli ofenzivac iz Reala, Brahim Diaz, dok bi Perišić i Brozović trebali startati u udarnom sastavu. Glavna udarna igla Milana bit će Ibrahimović u vrhu napada, koji bi trebao biti garancija da će „gosti“ prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u gradskom derbiju.



Tagovi

Derby della MadonninaInterMilanIvan PerišićMarcelo BrozovićAnte RebićBrahim DiazAntonio ConteZlatan IbrahimovićStefano PioliSerie AItalija

Ostale Vijesti