Omar Arnau/PIXSELL
Omar Arnau/PIXSELL

Dambrauskas uoči Lokomotive: „Ne očekujemo laganu utakmicu, dosta smo se potrošili u Valenciji“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.08.22. | 13:53

Trener Hajduka najavio je prvenstveni dvoboj

Nakon gostovanja i poraza od Villarreala u Španjolskoj pred Hajdukom je prvenstveni dvoboj s Lokomotivom. Bijeli će zagrebačku momčad dočekati na Poljudu u nedjelju od 21.05 sati. Trener Valdas Dambrauskas najavio je utakmicu.

„Ovo je vrlo važna utakmica za nas. Do sada nismo odigrali previše susreta u prvenstvu. Ovo nam je prva prvenstvena utakmica na Poljudu. Lokomotiva je vrlo nezgodna momčad protiv koje nitko ne želi igrati. Vrlo su brzi, vole otvorenu igru. Ne očekujemo laganu utakmicu. Dosta smo emocija potrošili u Valenciji, vratili se u petak rano ujutro“, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, a zatim dodao:

„Nekad budeš taoc vlastitog uspjeha. Imali smo dobar završetak prošle sezone. Što više utakmica igraš imaš manje vremena za trening. To je vrlo dobar proces za rast. Naučili smo dosta iz utakmice protiv Villarreala. Sigurno je i igračima koristilo igrati u takvom tempu. Trebamo što više takvih utakmica. Želimo da Hajduk svake sezone igra u Europi deset utakmica. Kada igraš protiv Villarreala moraš se adaptirati na njihov stil, tehničke karakteristike. Sada se moramo fokusirati na utakmicu s Lokomotivom. Dobro su ušli u sezonu. Protiv Gorice su nezasluženo izgubili. Moramo biti spremni. Bez dobre utakmice protiv Lokomotive bit će teže protiv Villarreala. Rekao sam igračima da je najveće finale ove sezone Lokomotiva.“

Otkrio je i kakva je situacija s momčadi.

„Vidjet ćemo još za Nikolu Kalinića, najvažnije je da ništa nije slomljeno. Fossati se lagano vraća. Imamo dovoljan kadar igrača. Čekaju nas još dva treninga do utakmice da složimo plan“, zaključio je Dambrauskas. (km)

(1.60) Hajduk (3.90) Lokomotiva (5.80)

HNL, 6. kolo

Petak, 19. kolovoza

Slaven Belupo – Gorica,2:1

Subota, 20. kolovoza

Varaždin – Šibenik, 18.30

Dinamo – Osijek, 21.05

Nedjelja, 21. kolovoza

Istra 1961 – Rijeka, 18.55

Hajduk – Lokomotiva 21.05

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK Hajduk SplitHajdukValdas Dambrauskas

Ostale Vijesti