Dalić pronašao i posljednji odgovor: Ovih 11 vodi Hrvatsku na Euro

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 16.11.19. | 09:05

Večeras u 20:45 na Rujevici pada odluka o putnicima na Europsko prvenstvo iz naše skupine.

Pogledaj TEČAJEVE za utakmicu Hrvatska - Slovačka

Izbornik Zlatko Dalić susreo se s niskom problema uoči sastavljanja momčadi za večerašnju utakmicu, ali suženi izbor ostavio mu je tek nekoliko pitanja na koja je tražio odgovore u ova tri treninga koja je od radio s reprezentativcima uoči večerašnjeg ogleda.

Specijalizirana PONUDA Germania Sport kladionice na utakmicu

Naizgled najteže bilo je kime zamijeniti Lovrena i Vidu, ali taj se odgovor nametnu sam po sebi jer su Perić i Ćaleta-Car trenutačno najbolje što ima na raspolaganju.

Dvojbu u veznoj liniji između Matea Kovačića i Nikole Vlašića riješio je tako što je prednost dao mlađem, obojica su u jako dobroj formi, ali Niksi će večeras startati na Rujevici na uštrb sjajne partije koju je pružio protiv istog suparnika u Trnavi (4:0).

Zadnji odgovor na koji je tražio pitanje bio je što učiniti s Antom Rebićem, jedan od najdražih Dalićevih igrača nije se najbolje snašao po dolasku u Milan i još se muči s minutažom na San Siru, ali čini se kako je Reba u ova tri dana na treninzima učinio dovoljno kako bi ga uvjerio da mu ukaže povjerenje još jedanput. Josip Brekalo i Mislav Orišć za koje su mnogi smatrali kako zaslužuju biti u udarnih 11 kad sudac odsvira početak u Rijeci, no Dalić se odlučio u utakmicu odluke ponovo povesti Rebića.

Dosad nije pogriješio kad se uzdao u napadača Milana...

Hrvatska bi po svemu sudeći po Euro trebala krenuti u sastavu Livaković – Jedvaj, Perić, Ćaleta Car, Barišić – Modrić, Brozović – Rebić, Vlašić, Perišić – Petković.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Zlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaSlovačka nogometna reprezentacijaKvalifikacije za Euromeđunarodni nogomet

Ostale Vijesti