REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Crvene vragove zainteresirao veznjak Real Madrida, Ancelotti poručio: „On je nedodirljiv“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.03.23. | 16:05

Neće putem Varanea i Casemira…

Nogometaši Manchester Uniteda napravili su veliki korak prema naprijed otkako je na klupu stigao Nizozemac Erik ten Hag. Težak poraz od Liverpoola (0:7) malo ih je poljuljao, ali većina ljudi u i oko kluba i dalje je uvjerena da se momčad s Old Trafforda nalazi na pravom putu da vrate status ponajvećeg svjetskog kluba i jednog od favorita za osvajanje svih trofeja. Kako onih na Otoku, tako i onih u Europu!

Ove sezone se na pojačanja potrošilo nešto manje od 250 milijuna eura, s tim da ona najskuplja kupovina (Antony) tek mora opravdati ulaganje Crvenih vragova. Nerijetko pretjerano zaigrani Brazilac posjeduje iznimne nogometne kvalitete, ali u svojoj prvoj sezoni na Otoku je i dalje mali 'dužnik'. Casemiro, usprkos isključenju u posljednjem prvenstvenom ogledu protiv Svetaca (0:0), te Lisandro Martinez, pored kojeg je u drugi plan pao donedavni (do)kapetan Harry Maguire, zasad igraju na zadovoljavajućoj razini, United je s njima dobio dimenziju više, ali ipak se pokazalo kako će vlasnici morati dovesti Ten Hagu još pokojeg igrača ne bi li United već sljedeće sezone bio u borbi za naslovom prvaka.

Brojni strani mediji raspisali su se o tome kako bi Ten Hag htio na Old Trafford dovesti Eduarda Camavingu, a te glasine stigle su i do Carla Ancelottija koji je jasno poručio što misli o mogućem odlasku francuskog veznjaka.

„Camavinga je nedodirljiv. Ponekad radi greške, ali on je odigrao neke sjajne utakmice za nas što su mnogi brzo zaboravili. Ponavljam, on je nedodirljiv.“

Osim francuskog veznjaka, United se navodi i kao moguća buduća destinacija nigerijskog napadača Victora Osimhena koji ove sezone briljira u Napoliju. No, nije United jedini velikan koji bi doveo Osimhena, naveliko se piše i o interesu PSG-a, Cityja i – naravno – Chelseaja.

United je trenutno na trećem mjestu Premier lige, dok ih u četvrtak u Europskoj ligi očekuje druga utakmica protiv Betisa gdje će pokušati izboriti plasman u četvrtfinale spomenutog natjecanja. (rv)

Oglas

Betis - Manchester United


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Manchester UnitedEduardo CamavingaLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti