REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

Cristiano suspendiran!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.02.24. | 11:24

Platio je i kaznu od 4.800 eura, a kako bi to zaradio potrebno mu je - manje od 15 minuta

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo suspendiran je na jednu utakmicu jer je "provocirao" navijače protivničke momčadi neprimjerenom gestom tijekom utakmice saudijskog prvenstva, objavilo je Disciplinsko i etičko povjerenstvo Saudijskog nogometnog saveza.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon pobjede 3-2 Al-Nassra nad Al-Shababom u nedjelju, portugalski napadač okrenuo se prema protivničkim navijačima koji su cijelu utakmicu skandirali Lionelu Messiju, a zatim ih je poslušao i napravio nepristojan pokret desnom rukom, što je natjeralo vođe Al-Shababa da podnesu žalbu.

"Ronaldo je prekršio članak (57-1) disciplinskih i etičkih propisa i suspendiran je na jednu utakmicu od svih službenih utakmica u kojima ima pravo sudjelovati", navodi Disciplinsko i etičko povjerenstvo. 

Igrač je također kažnjen s 10.000 saudijskih rijala (oko 2.400 eura) i platio je 20.000 rijala (4.800 eura) Al-Shababu kako bi pokrio troškove postupka.

Budući da Cristiano zarađuje oko 22 000 dolara na sat u Al Nassru (528 000 dolara dnevno), za platiti ovu kaznu trebalo mu je manje od 15 minuta!

Bivši igrač Real Madrida i Manchester Uniteda na ovu odluku nema pravo žalbe.

Ronaldo će tako propustiti sljedeću utakmicu saudijskog prvenstva protiv Al-Hazma.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina, G)


Tagovi

Cristiano RonaldoSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaAl Nassr

Ostale Vijesti