EXPA/ laPresse/ Francesco Mazzitello
EXPA/ laPresse/ Francesco Mazzitello

Cosmi: "Shvatili smo da svi, od prvog do zadnjeg, moramo nešto promijeniti" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 06.11.22. | 18:34

Talijanski strateg nije mogao sakriti osmjeh s lica.

Drugi put pod vodstvom Seresa Cosmija Rijeka je slavila rezultatom 3:0. Današnja pobjeda protiv Varaždina bila je od nevjerojatne važnosti za momčad s Kvarnera, naročito nakon što su u posljednjem susretu izgubili od Istre 1961. Rijeka je bila dominantnija većim dijelom utakmice, a sve je preokrenuo i crveni karton kojeg je zaradio Lamine Ba u 45. minuti.

Cosmi, koji je bio bijesan nakon poraza u prošlom kolu, je ovog puta bio presretan. Očekivano…

„Danas smo igrali dobro od samog početka. Čak i prvo poluvrijeme, iako je rezultat bio 0:0, vidjelo se da je, izuzev pokojeg propusta, ekipa radila na tome da dođemo u prednost. Nažalost, događao se naš klasični problem da kreiramo ali i ne završimo akciju. Onda, na svu sreću, zapravo po zasluzi, Frigan je zabio gol. Imali smo i brojčanu prednost na terenu. Sretan sam radi igrača, radi kluba i radi navijača koji su nas danas došli podržati“, rekao je Serse Cosmi, trener Rijeke, nakon pobjede u Varaždinu.

Rijeka je drugih 45 minuta odigrala s igračem više.

„Mislim da je bilo prilika gdje smo mogli bolje iskoristiti tu prednost. No, moramo u obzir uzeti i negativnu pozornost koja je bila na momčadi ovog tjedna gdje smo svi, od prvog do zadnjeg, shvatili da nešto moramo promijeniti. Dok nismo zabili za 2:0 djelovalo je ovo kao jedan težak ogled za nas, ali je onda Selahije pogodak sve prelomio.“

Cosmi je na licu imao osmjeh od uha do uha.

„Sretan sam radi dečkiju, radi kluba i radi navijača koji su nas danas došli podržati.“ (R.V.)



Tagovi

Serse CosmiHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti