REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Ćiribu, ćiriba, u Milanu imaju novo potencijalno rješenje za Piolijevog nasljednika!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.24. | 11:24

Conte kotira kao favorit, ali nije jedini u borbi za klupom Rossonera.

Iako je u posljednjih 10 utakmica u svim natjecanjima Milan ostvario sedam pobjeda, dva remija i tek jedan poraz (Atalanta), Stefano Pioli nije netko kome su talijanski mediji pretjerano naklonjeni. Naprotiv, svaka malo lošija izvedba Rossonera nešto je za što Pioli mora odgovarati, a tako je bilo i prošlog vikenda kad su Rossoneri puno teže od očekivanog svladali Frosinone u gostima (3-2). Piolija su zaobišle pohvale da je njegova momčad preokretom slavila i da je pogodio sa zamjenama (Jović je ušao u 80. pa postavio konačan rezultat minutu kasnije), već je kao 'nagradu' za nova tri boda dobio mogućnost čitati tekstove talijanskih novinara koji mu punom parom traže zamjenu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iako se već mjesecima o Conteu priča kao 'budućem treneru Milana', izgleda kako se sada u utrku uključio još jedan strateg koji je, baš poput bivšeg izbornika Azzurra, onomad radio kao trener Chelseaja.

Graham Potter je u potrazi za novim poslom nakon što je neslavno završila njegova avantura na klupi Plavaca. Stigao je na Stamford Bridge iz Brightona gdje je tri godine radio sjajan posao, ali svega pola godine kasnije, prije kraja sezone, napustio je klub. Potter je nešto manje od dvije godine bez posla, a to mu je sasvim sigurno bilo dovoljno vremena da napuni baterije te da krene u potragu za novim angažmanom.

Brojni talijanski mediji sada pišu da je Potter, odmah iza Contea, jedna od najvećih želja čelnika Milana jednog dana kada s klupe ode Stefano Pioli. Spominje se isto tako i Thiago Motta, no dojam je da potonji ipak ima najmanje šanse da svoje talente odnese iz Bologne u Milano.

Kad bi Potter zaista preuzeo Milan, on bi postao prvi engleski trener na klupi talijanskog giganta još od 1937. godine kad je Rossonere kratko vodio William Garbutt.



Tagovi

MilanGraham PotterAntonio ConteSerie A

Ostale Vijesti