Chiesa ovog ljeta napušta Viole, ali ostaje u Serie A

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.04.20. | 08:30

Predsjednik Fiorentine izjavio je kako ni sam ne zna kako ga klub može zadržati...

Predsjednik Fiorentine, Rocco Commisso, izjavio je kako ne zna ništa o odlasku Chiese u redove Intera, ali je jednako tako nadodao kako jednako tako ne može odgovoriti na pitanje kako klub misli zadržati svoju najveću zvijezdu u svojim redovima i dogodine.

„Jedino u što sam siguran je to da su naši igrači sretni u Fiorentini“, rekao je predsjednik Viola u razgovoru za Calciomercato.

Bilo kako bilo, Inter je spremio plan kako dovesti Chiesu.

Prema saznanjima Mediaseta, Nerazzurri će za 22-godišnje desno krilo ponudtii 22 milijuna eura, a toj ponudi planiraju nadodati i dva igrača – Ninju Nainggolana i lijevog braniča Dalberta koji se sada već nalazi u Firenci, ali kao posuđeni igrač Intera.

Ako uzmemo u obzir da Dalbert prema TM-u vrijedi 12 milijuna eura, a Nainggolan 20, onda bi transfer ukupno bio težak 54 milijuna eura, što je još uvijek za šest milijuna eura manje od onoga koliko već spomenuti TM vrednuje Chiesu (60 milijuna eura).

Ipak, vodstvo Intera vjeruje kao će sa svojom ponudom slomiti Viole, a osim što su im spremi dati dva veoma kvalitetna igrača, cifru od 22 milijuna eura spremni su im isplatiti odmah, što nije toliko nebitna stavka kada znamo u kako se teškoj financijskoj situaciji nalaze praktički svi nogometni klubovi diljem svijeta.

Bilo kako bilo, o ovom će se transferu još puno pisati i čitati, a mi ćemo se, u nedostatku informacija, voditi starom poslovicom – gdje ima dima, ima i vatre.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Federico ChiesatransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti