Četvrto uzastopno slavlje Marseillea u derbiju juga Francuske (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.10.18. | 22:56

Odigrano je 10. kolo Ligue 1.

Nogometaši Olympiquea iz Marseillea upisali su gostujuću pobjedu nad Niceom rezultatom 1-0.

U vrlo nervoznoj utakmici, gdje je Mario Balotelli pred sam njezin kraj trebao biti isključen zbog prljavog starta nad Valereom Germainom, gosti su uspjeli doći do sva tri boda pogotkom Morgana Sansona u 42. minuti.

Nice je puno više pokušavala doći do izjednačenja, prvenstveno preko jedinog raspoloženo Saint-Maximina, ali sve je to izgledalo nedovoljno organizirano, neangažirano i aljkavo protiv povučenog Marseillea.

Za pobjedničku momčad, posljednjih 15 minuta odigrao je i hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car, koji je zamijenio strijelca Sansona.

Četvrta je ovo uzastopna pobjeda Marseillea nad ovim protivnikom.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/er22" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Ranije danas, Montpellier je na svom terenu pobijedio Bordeaux 2-0. Strijelci su bili Laborde (17') i Delort (53'), a donedavni veznjak Hajduka, Toma Bašić, odigrao je posljednjih 15 minuta za poraženu momčad.

Sainte-Etienne i Rennes su podijelili bodove u remiju 1-1. Poveli su domaći ranim pogotkom Khazrija iz penala (4'), a Ismaila Sarr je postavio konačni rezultat u 34. minuti.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Duje Ćaleta-CarToma Bašić

Ostale Vijesti