Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Čačićeve glavobolje: Od pet igrača, samo se jedan oporavio za derbi

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 14:59

Nakon posljednjeg zagrebačkog treninga, stigla je potvrda

Dinamov trener još je jednom pred utakmicu održao presicu u ranih devet ujutro. Svoju je 'zornicu' započeo klasičnim gestama radosti ususret najvećeg hrvatskog derbija s Hajdukom, koji je na rasporedu sutra od 18 sati, ali je onda ipak morao otkriti i poteškoće s kojima se Dinamo susreće. Kao da im nije dovoljno što ih čekaju sada bitni europski okršaji s Milanom i Chelseajem, ali i domaći derbiji sa Splićanima i Osječanima, plavu je svlačionicu 'pokosila' i viroza.

"Nešto je među nama...", tajanstveno je rekao Čačić i stvorio upitnike nad glavama okupljenih novinara.

Činilo se alarmantno stanje u govoru glavnog trenera hrvatskog prvaka kada je nabrojao pet viroznih igrača - Ljubičića, Štefulja, Bulata, Emrelija i Nevistića. Ali i on je ipak zadržao distancu od drame najavivši da će u 11:30 biti završni zagrebački trening na kojemu će konkretno znati broj putnika za Split u kojeg dinamovci lete u 15 sati.

"Imamo nekoliko slučajeva zaraze enterovirusom u prvoj momčadi. Ti igrači su pod kontrolom i ne putuju u Split. Momčad u 15 sati leti u Splitu, sve je prema planu. Liječnička služba radi sve potrebne preventivne mjere da svi igrači predviđeni za derbi budu na raspolaganju."

Doznali smo da od ujutro navedenih pet igrača, četiri neće konkurirati za sutrašnju utakmicu, dok bi Ljubičić trebao biti spreman.

HNL, 14. kolo

Petak, 21. listopada

Hajduk - Dinamo, 18.00

Subota, 22. listopada

Lokomotiva - Gorica 15.00

Varaždin - Osijek, 17.10

Nedjelja, 23. listopada

Istra 1961 - Šibenik, 15.00

Slaven Belupo - Rijeka, 17.10



Tagovi

Dinamo ZagrebAnte ČačićRobert LjubičićHajduk

Ostale Vijesti