Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Čačić nakon pobjede: "Dobili smo sve što smo htjeli ovom utakmicom"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.06.22. | 22:15

Momčad me dobro primila, drago mi je da sam se dobro snašao, ali ima još puno rada preda mnom, rekao je Robert Ljubičić

Nije trebalo puno niti pričati nakon ove utakmice, Ante Čačić imao je razloga za zadovoljstvo. Dobio je od momčadi što je htio, zapravo, najteže će mu biti rezati popis igrača kad za to dođe vrijeme. A morat će...

"Imali smo prijepodne intenzivni trening i dobili smo ovom utakmicom sve što smo htjeli. Zadovoljan sam, napravili smo puno dobrih stvari, iako je protivnik stajao u bloku i nije bilo lako. Ali, stvorili smo dosta prilika, istaknuli su se domaći vratari. Moram biti zadovoljan, igrali smo motivirano svih 90 minuta."

Iako ne voli isticati pojedince, kazao je riječ-dvije o Gabrijelu Rukavini.

"Radi se o talentiranom igraču, on je u našem fokusu, na nama je da ga izvedemo na pravi put."

Odlično je poluvrijeme odigrao Robert Ljubičić. Iako je još rano za procjene, nekako nam se čini da je osvojio Čačića i da će mu trener dati veliku minutažu ove sezone.

" Vodili smo 1:0, počeli smo dobro i u drugom dijelu, promašili penal, onda zabili. Dobro su stajali, ali našli smo rješenje i zasluženo pobijedili. Momčad me dobro primila, drago mi je da sam se dobro snašao, ali ima još puno rada preda mnom" skromno će Ljubičić.

Još jedan strijelac, Mahir Emreli, nije skrivao osmijeh.

"Važno razdoblje za mene, jer nisam imao pripreme na zimu, bio sam tada i bolestan. Teško je, uvijek je tako na pripremama, ali osjećam se super. Odigrali smo dobru utakmicu, no, tek trebamo ući u pravu formu. Bit ćemo u optimalnom stanju za prvu službenu utakmicu".


Tagovi

GNK DinamoAnte ČačićRobert LjubičićMahir EmreliGermanijak u Sloveniji s Dinamom

Ostale Vijesti